logo de ruimte

even voorstellen

Wesna Mijailovic, interieurstylist

Opgeleid aan de NIMET in Utrecht, een vierjarige opleiding voor interieurstyling, decoratie- en restauratietechnieken en onderhoudsadvies. Na de opleiding gewerkt o.a. bij Ahrend waarna een eigen praktijk als styliste.

Veel ervaring met het (her)inrichten en stylen van woningen en kantoren. Haar passie is om met weinig middelen een woon- en werkomgeving leefbaar en sfeervol te maken. Zij vindt het fijn om mensen te helpen hun woning of kantoor op orde te brengen. Niet alleen adviseren, maar vooral ook aanpakken!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 - 22 470 461
Je kunt Wesna ook vinden op LinkedIn linkedin

Marc Camfferman, alleskunner

Ondernemer in hart en ziel, eigen ICT-bedrijf MC Automatisering begonnen, in 2007 verkocht. In mijn vrije tijd hield ik me altijd al bezig met het verbouwen van huizen en het restaureren van boten, waarbij ik ontdekte dat daar mijn echte passie ligt.

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met het gebruik van materialen, isolatie en de toepassing van nieuwe technieken in de bouw. Daardoor kan ik mensen goed adviseren. Ik ben ontzettend handig maar ik weet ook wat ik doe, ik kies graag voor duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 - 22 470 598
Je kunt Marc ook vinden op LinkedIn linkedin

even voorstellen